Macaristan Büyükelçiliği Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı Daveti

Değerli Erasmus Öğrencileri,

Macaristan Büyükelçiliği 2020/21 Akademik yılında Erasmus+ ve diğer eğitim programları kapsamında Macaristan’da eğitim görecek öğrenciler için çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir.

Aşağıda ayrıntıları yer alan bilgilendirme toplantısının bu kapsamdaki öğrencilere duyurulur.

To the attention of participants of different mobility programmes, set to travel to Hungary

The Embassy of Hungary organises an online Information Day for students and mobility participants starting their scholarships and programmes, including the Erasmus+ programme, in Hungary during the 2020/2021 academic year.
Due to the Coronavirus pandemic, the event will be held on 23 July 2020 (Thursday) at 15:00.
To participate, please register by sending an email latest until 23 July, 12:00 to
bholocsi@mfa.gov.hu