2020-2021 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden Faydalanacak Öğrencilerin Dikkatine

İstanbul Üniversitesi 2020-2021 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden faydalanacak öğrencilerin;

Hareketlilik başlama tarihinden itibaren karşı kurumda fiziksel başlayan hareketliliğin çevrimiçine veya çevrimiçi başlayan hareketliliğin fiziksel hareketliliğe dönüşmesi şeklinde bir değişiklikle karşılaşmaları durumunda bu durumun gerçekleşmesinden itibaren 3 iş günü içerisinde İÜ Erasmus Kurum Koordinatörlüğünün resmî e-mail adresine (erasmus@istanbul.edu.tr) bilgi vermeleri gerekmektedir.

Bu nedenle öğrencilerimizin hareketlilikten faydalanacakları üniversitelerin resmî duyurularını takip etmeleri önem arz etmektedir.