2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden yararlanarak yurtdışına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin dikkatine!

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden yararlanarak yurtdışına gitmeye hak kazanan (Hibeli/Hibesiz) öğrencilerimiz, Öğrenim Anlaşması “Learning Agreement Student Mobility for Studies” belgesini hazırlayıp imza kısımlarını sırasıyla (1.öğrenci imzası, 2. Karşı kurum koordinatörünün imzası, 3. İÜ Fakülte birim koordinatörü imzası) tamamladıktan sonra diğer belgeler ile eksiksiz bir şekilde İÜ Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne (gitmeden 20 gün içinde) teslim etmekle yükümlüdür. Aksi takdirde hibe ödemesi ve akademik tanınma işlemleri yapılamamaktadır. Öğrencilerimiz mağduriyet yaşamamaları için bu hususa dikkat etmeleri önem arz etmektedir.
Covid-19 kürüsel salgını devam ettiğinden ötürü belgeler dijital olarak kabul edilecektir. Lütfen belgelerinizi erasmus@istanbul.edu.tr adresine gönderiniz.
Öğrenim Anlaşmasının hazırlanması ile ilgili bilgi için tıklayınız.
ÖNEMLİ
Karşı kuruma gittikten sonra, karşı kuruma gitmeden önce teslim ettiğiniz “Learning Agreement Student Mobility for Studies” belgesinin Before the mobility kısmında;
-    Aldığınız derslerden silmek istedikleriniz varsa,
-    Aldığınız derslere ek olarak yeni başka dersler almak istiyorsanız,
-    Aldığınız derslerin karşı kurumdaki isimleri/kredileri değişmişse ve kurumdan alacağınız transkriptteki ders isimleri ile uyuşmayacaksa
Learning Agreement’ın During the Mobility kısmını doldurmanız gerekmektedir.
Learning Agreement’ın During the Mobility kısmındaki değişikliğin karşı kurumdaki ders başlangıç tarihinden itibaren ilk 7 haftalık süre içerisinde yapılması gereklidir. Bu bölüm doldurulduktan sonra Learning Agreement’ın ilgili alanında sırasıyla onayları/imzaları (1.öğrenci imzası, 2. Karşı kurum koordinatörünün imzası 3. İÜ Fakülte birim koordinatörü imzası) alınarak 3 iş günü içerisinde İÜ Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne e-mail yolu (erasmus@istanbul.edu.tr) ulaştırılması gerekmektedir.
2020-2021 dönemi form ve belgeleri için: https://erasmus.istanbul.edu.tr/tr/content/ogrenci-hareketliligi/ogrenim-hareketliligi#title15946464989691