Erasmus Tanışma Toplantısı (29 Eylül 2006)

29 Eylül 2006 tarihinde İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi’nde Erasmus Tanışma Toplantısı yapıldı. Toplantı yurt dışından Üniversitemize Erasmus Öğrencisi olarak gelen öğrenciler, daha önce yurt dışındaki üniversitelere Erasmus öğrencisi olarak giden öğrencilerimiz ve Erasmus koordinatörleri katılımıyla gerçekleşti.

Erasmus Tanışma Toplantısı’ndan Görüntüler
(29 Eylül 2006)

Erasmus Tanışma Toplantısı – Genel Görünüm

Katılımcılar, kendilerini bekleyen süreçler ve Üniversitemizde düzenlenmesi planlanan etkinlikler hakkında bilgi alırken oldukça ilgiliydiler.

Erasmus Tanışma Toplantısı – Prof.Dr. Gülçin Bermek, Prof.Dr.Korkut Tuna, Yrd.Doç.Dr. Sevinç Hatipoğlu, Yrd.Doç.Dr. Sevinç Gülseçen (Sağdan Sola Doğru)

Bu toplantı sayesinde farklı ülkelerden gelen öğrenciler sıcak bir ortamda birbirleriyle ve üniversitemizin koordinatörleriyle tanışma fırsatı buldular.

Erasmus Tanışma Toplantısı – Prof.Dr. Gülçin Bermek, Doç.Dr.Emel Ergun, Okutman Uğur Gürsu, Yrd.Doç.Dr. Sevinç Gülseçen (Sağdan Sola Doğru)

29 Eylül 2006