Erasmus Bilgilendirme Toplantısı ve Pikniği (7 Haziran 2007)

7 Haziran 2007 günü Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Avcılar Kampüsüne gitmek için 08:15′ te servislerle Beyazıt merkez bina yangın kulesi önünden hareket edildi.

Avcılar Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında aşağıdaki sırada Erasmus koordinasyon komitesi ve daha önce Erasmus değişiminden yararlanan öğrenciler tarafından sunumlar yapıldı. Sunumların bitiminde 2007-2008 Erasmus öğrencileri merak ettikleri konular hakkındaki sorulara soru-cevap kısmında yanıt buldular.

Bu programda yapılan sunumları adlarına tıklayarak indirebilirsiniz.

Prof. Dr. Gülçin BERMEK
(Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanı)
ERASMUS PROGRAMINA KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEMELERİ GEREKEN YOL
Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU

(Erasmus Öğrenci Sorumlusu)
ERASMUS PROGRAMI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR
Araş. Gör. Oğuz CİNCİOĞLU
(Erasmus Öğrenci İletişim Sorumlusu)
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİNİN ULUSLARARASI AKADEMİK İLİŞKİLER KURULU’NA TESLİM ETMESİ GEREKEN FORMLAR
Yasemin KALAYCI

(Erasmus Ofis Sorumlusu)
ERASMUS VE HİBELER
Mine MUT

(Erasmus Ofis Sorumlusu)
ERASMUS WEB SİTESİ
Araş. Gör. Çiğdem EROL

(Erasmus Web Sorumlusu)
DENEYİM
Ahmet Hakan BAYRI

(Dönen Öğrenci)
ERASMUS PROGRAMI KATILMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ PEKİ
Erasmus Öğrencisi Olarak Norveç İzlenimleri
Melike Nazlı YAZAROĞLU

(Dönen Öğrenci)

Bilgilendirme Toplantısı

Kültürlerarası Öğrenme Paneli

Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Faruk AKYOL, İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Serra GÖRPE ve Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Selahattin DİLİDÜZGÜN tarafından öğrencilere kültürlerarası öğrenme konusunda yararlı bilgiler sunuldu.

Piknik, Sergi, Gösteriler ve Dönüş

Panel bitiminde Beden Eğitimi bölümünün Halk Oyunları – Step Gösterisi izlendi. Zengin bir menüsü olan piknik sırasında Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Cam-Çini-Seramik Programı öğrenci çalışmaları sergisi gezildi. Etkinlikten bitiminde servislere Beyazıt Kampüsü’ne geri dönüldü.

07 Haziran 2007