KHK İLE KAPATILAN FATİH ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

667 sayılı KHK ile kapatılan Fatih Üniversitesi’ne kayıtlı ve 2015-2016 Akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ve/veya  staj hareketliliğini 30 Mayıs 2017 tarihine kadar bitirmiş öğrencilerin gerekli olan belgelerini (öğrenim anlaşması, yurt dışı kurumdan alınan transkript, katılım sertifikası, var ise hibe sözleşmesi ile önceki duyuruda yer alan belgeler) en geç 01 Eylül 2017 tarihine kadar Üniversitemiz Erasmus Ofisine teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Bu öğrencilerin ödeme işlemlerinin başlatılabilmesi için 01 Eylül 2017 Cuma gününe kadar TC Halk Bankası’nın herhangi bir şubesinde Euro hesabı açtırmaları ve IBAN numaralarını dilekçe ile İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne şahsen başvurarak veya erasmus@istanbul.edu.tr adresine eposta göndererek iletmeleri gerekmektedir. Yapılacak ödemelerde ilgili öğrencinin dışında farklı bir kişi/ortak hesap numarası veya banka bilgisi kabul edilmeyecektir.

Halk Bankası’nda hesap açtıramayıp farklı bankada hesap açtıran öğrencilerin ödemelerinden doğan transfer/havale vs masraflar kurumumuzca karşılanmayacaktır.

İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne evrak tesliminde ve banka hesap numarası bildiriminde bulunmayan öğrencilerin 1 Eylül 2017 tarihinden sonra yapacakları başvuruları ve getirecekleri  belgeler işleme alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

ERASMUS OFİSİ