Fatih Üniversitesi Öğrencileri için Önemli Duyuru

667 sayılı KHK ile kapatılan Fatih Üniversitesi’ne kayıtlı ve 2015-2016 Akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ve/veya  staj hareketliliğini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar bitirmiş öğrencilerin gerekli olan belgelerini (öğrenim anlaşması, yurt dışı kurumdan alınan transkript, katılım sertifikası, var ise hibe sözleşmesi ile önceki duyuruda yer alan belgeler) en geç 31 Temmuz 2017 tarihine kadar Üniversitemiz Erasmus Ofisine teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Bu öğrencilerin ödeme işlemlerinin başlatılabilmesi için 31 Temmuz 2017 Pazartesi gününe kadar TC Halk Bankası’nın herhangi bir şubesinde Euro hesabı açtırmaları ve IBAN numaralarını dilekçe ile İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne  şahsen başvururak veya erasmus@istanbul.edu.tr adresine eposta göndererek iletmeleri gerekmektedir. Öğrencinin dışında farklı bir kişi/ortak hesap numarası veya banka bilgisi kabul edilmeyecektir.

Halk Bankası’nda hesap açtıramayıp farklı bankada hesap açtırmadan doğan transfer vs masraflar kurumumuzca karşılanmayacaktır.

İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne evrak tesliminde ve banka hesap numarası bildiriminde bulunmayan öğrencilerin daha sonra yapacakları başvuruları ve getirecekleri  belgeler işleme alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır.

17 Temmuz 2017