Başvuruda bulunan Erasmus öğrencilerimizin dikkatine

ERASMUS + YABANCI DİL SINAVINA BAŞVURULARDA KARŞILAŞILAN SORUNLARA İLİŞKİN DUYURU:

• Öğrencilerimiz, AKSİS üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra, eğitim bilgileri kısmını tıklayarak aktif hale getirmeli ve altta yer alan KULLAN butonunu tıklayarak tercih aşamasına geçmelidir.

• Sınıf öğrencilerinden tercih yapamayan öğrencilerinin birçoğunda eğitim bilgilerinde 1. sınıf yerine “Hazırlık Aşamasında” olarak gözükmektedir. 1. Sınıf öğrencisi olup tercih yapamayanların, kendi fakülte öğrenci işleri ile görüşerek durumlarını güncellemeleri gerekmektedir.

• Yabancı uyruklu öğrencilerimizin birçoğunun sistemde bilgileri gözükmemektedir. Bu sebeple başvuru yapamayan öğrencilerin, bağlı bulundukları fakülte / enstitü öğrenci işleri ile görüşerek bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

02 Mart 2016